تجهیزات آشپزخانه پویا صنعت

اشتراک گذاشته شده با :

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

بدون سپرده 50 میلیون وام بگیرید و برای خودتان شغل ایجاد کنید
بدون سپرده 50 میلیون وام بگیرید و برای خودتان شغل ایجاد کنید

اوضاع اقتصادی این روزها در ایران نابسامان است و همه به دنبال سرمایه ای برای شروع یک کسب و کار هستند.

اگر هم سرمایه ای در کار نباشد کار بسیار سخت می شود و همه به فکر وام می افتند. اما وام گرفتن هم شرایط بسیار سختی دارد و باید معمولا سپرده داشته باشید و چند ماه بگذرد و بسیار تلاش کنید تا به شما وام بدهند.

بعد از مدتی هم  تا آماده شدن وام ممکن است اصلا شروع آن کاری که مد نظر شما بوده به صرفه نباشد و شما از انجام آن پشیمان شوید. در این شرایط باید چه فکری کرد؟

برای ساده ترین مغازه هم باید حداقل 20 میلیون سرمایه داشته باشید تا بتوانید در حد یک کسب و کار ساده راه اندازی کنید.

در شرایط امروزه همه می دانیم که خوراکی و غذا همیشه باب میل مردم بوده و هست. غذا و خوراکی حتی در سخت ترین شرایط هم فروش خودش را دارد و هیچ وقت متناسب با شرایط جامعه و تورم خیلی دستخوش تغییر نمی شود. البته بهرحال هر کسب و کاری در تورم و گرانی ضرر خودش را دارد اما رستوران هاو مغازه های خوراکی و سوپرمارکت ها در هر صورت فروش دارند چون غذا و خوراکی  نیاز اصلی و ابتدایی مردم است.

نظرتان راجع به یک مغازه کبابی یا رستوران چیست؟ راه اندازی رستوران هزینه های زیادی دارد ولی اگر کمی متفاوت فکر کنید و کمی خلاق باشید و کیفیت مواد اولیه تان خوب باشد و کیفیت کارتان همیشه ثابت باشد مطمئن باشید موفق می شوید. البته باید پخت انواع غذا را با بهترین کیفیت آموزش ببینید تا غذای خوشمزه ای هم تحویل مشتری دهید.

شما می توانید یک آموزش ساده از انواع کباب ها ببینید و کار خود را شروع کنید. ابتدا می توانید کسب و کار خود را از غذای بیرون بر شروع کنید و سپس به رستوران فکر کنید. شما می توانید برای کباب و کوبیده مرغ یک دستگاه کبابگیر اتوماتیک بخرید و در ساعت از 400 الی 1500 سیخ کباب بزنید. برای همین سرعت سیخگیری بسیار بالا می رود و دیگر نیازی به استخدام نیروی ماهر ندارید . با یک نیروی نیمه ماهر تمام کار شما راه می افتد. دستگاه کبابگیر هیدرولیک 15 سال بدون خرابی کار می کند و تمام قطعات از داخل روغنکاری می شوند.

نکته خیلی کاربردی قالب کباب است که به دلخواه هر ابعاد و وزنی که مد نظر شما است سفارش می دهید و برای شما طراحی و ساخته می شود که جنس قالب از شمش درجه یک آلومینیوم است و با دستگاه فرز CNC ساخته می شود برای همین بسیار دقیق است و اصلا گوشت به قالب نمی چسبد و در کمتر از سه ثانیه یک سیخ کباب از دستگاه تحویل می گیرید. پس مشکل پیدا کردن نیروی ماهری که بتواند تعداد بالایی سیخ کباب به شکل یکسان و شکیل برای شما بزند و همیشه در دسترس باشد حل می شود و شما از این مورد بی نیاز می شوید. خدمت و سرویس به مشتری امر بسیار مهمی است. وقتی در روز تعداد بالایی سیخ کباب بتوانید آماده کنید و کیفیت کارتان خوب باشد پس مشتری دیگر معطلی ندارد و همه مشتریان هم از کیفیت کار هم از سرعت کار شما اطمینان پیدا می کنند و شما را به عنوان یک کبابی یا بیرون بر خوب معرفی می کنند. دستگاه کبابگیر هم برای کباب کوبیده هم برای کوبیده مرغ یکسان است.

نکته دیگر پخت کباب است. می توانید از روش معمولی ذغال استفاده کنید اما ذغال ضررهای زیادی دارد.

  • هزینه خرید ذغال برای حجم کاری بالا به صرفه نیست و مسلما باید جایی برای نگهداری این حجم از ذغال داشته باشید که به صرفه نیست و کثیفی و الودگی بسیار زیادی دارد.
  • پخت کباب با ذغال بسیار مضر است و دانشمندان ثابت کرده اند  که هنگام پخت کباب اشک کباب روی ذغال می ریزد و با ذغال می سوزد و گازی ساطع می شود که سرطان زاست.
  • پخت با ذغال دود بسیار زیادی ایجاد می کند که پس از مدتی کسی که کنار منقل ذغال است بیماری آب مروارید چشم می گیرد.
  • پخت با ذغال تقریبا در اکثر نقاط دنیا و حتی ایران منسوخ شده است و معمولا همه از کباب پزهای تابشی اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک مثل سالاماندر استفاده می کنند.

پس به نفع خودتان است که دستگاه کباب پز تابشی استفاده کنید . هم دردسر و آلودگی کمتر می شود هم سرعت پخت بسیار بالا می رود.

مورد دیگر دستگاه جوجه سیخ کن اتوماتیک است. جوجه یا چنجه گرفتن بسیار سخت است و زمانبر. این دستگاه در ساعت 400 عدد سیخ جوجه یا چنجه به شما تحویل می دهد که هم می توانید از سیخ چوبی هم سیخ فلزی استفاده کنید و سیستم این دستگاه پنوماتیک(بادی) است. برای پخت جوجه و چنجه هم می توان از سالاماندر یا کباب پز تابشی تمام اتوماتیک که در بالا گفته شد استفاده کنید.

اگر ایده رستوران یا کبابی را دوست ندارید و بیشتر به فست فود علاقه دارید یا غذاهای خانگی می توانید روی دستگاه همبرگرزن(کتلت زن ) اتوماتیک تمرکز کنید.

با این دستگاه چند کار می توان انجام داد. می توانید در انبار خانه خودتان یا انباری اجاره ای یک کارگاه تولیدی همبرگر یا کتلت بزنید و با این دستگاه کتلت یا گوشت همبرگر آماده به صورت سلفون شده  تولید کنید و سپس آن ها را بسته بندی کنید و به تمام فست فودهای کشور یا حتی سوپر مارکت ها بفروشید. این دستگاه به گونه ای است که شما مواد کتلت یا گوشت همبرگر را در مخزن می ریزید و سپس قالب همبرگر یا کتلت با هر ابعاد و وزنی که می خواهید ساخته می شود و گوشت همبرگر یا کتلت شما فرم می گیرد و سپس به طور کامل سلفون می شود.

راه دیگر راه اندازی یک همبرگری یا غذای بیرون بر خانگی به صورت تخصصی است و شما با این دستکاه می توانید تعداد بسیار بالایی همبرگر و یا کتلت تولید کنید و پخت کنید و  به تمام نقاط شهر  در حجم بالا بیرون بر داشته باشید.

گروه تولیدی پویا صنعت مخترع و تولید کننده تجهیزات خط اتوماتیک انواع کباب و همبرگرزن اتوماتیک است.

این شرکت با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال در نظر دارد این تجهیزات را با وام 50 میلیون تومانی در اختیار مردم بگذارد تا همه بتوانند از این فرصت ویژه استفاده کنند و صاحب یک کسب وکار پردرآمد و پرسود شوند .

پویا صنعت با همکاری بانک مهر اقتصاد ایران طرح امید پویا را برای ایچاد اشتغال و حمایت از تولید ملی راه اندازی کرده اند. مبلغ وام 50 میلیون تومان است که به هیچ سپرده ای نیاز ندارد و با اقساط 4 درصد است که باید یکسالعه بازپرداخت شود.  اگر مدارکتان کامل باشد در کمترین زمان با توجه به شرایط حساب بانکی شما وام به شما پرداخت می گردد و شما می توانید تجهیزات مورد نیازتان را از مجموعه پویا صنعت خریداری کنید.  این یک فرصت ویژه است برای راه اندازی یک کسب و کار پردرآمد

لیست تجهیزاتی که شامل طرح امید پویا است:

  1. سیخ کباب کوبیده
  2. سیخ جوجه کباب
  3. دستگاه کبابگیر اتوماتیک  هیدرولیک مدل PS800H
  4. دستگاه کبابپز تابشی تمام اتوماتیک مدل PS1300K3
  5. سالاماندر تابشی مدل PS100K3
  6. سیخ شوی تمام اتوماتیک تمام استیل مدل PS200V
  7. چرخ گوشت 32 تسمه ای
  8. دستگاه همبرگرزن( کتلت زن) تمام اتوماتیک هیدرولیک
  9. دستگاه جوجه سیخ کن اتوماتیک

جهت مشاوره و اطلاع از شرایط وام و قیمت ها با واحد فروش پویا صنعت تماس بگیرید.

واحد فروش                                   03536272294 / 09129743533

تلگرام: @pouyasanat_sale

اینستاگرام: pooyasanatco

چگونه می توان در یک ساعت 1000 سیخ کباب آماده کرد؟

چگونه می توان در یک ساعت 1000 سیخ کباب آماده کرد؟

1000 سیخ کباب در یک ساعت ؟ شاید با شنیدن این جمله تعجب کنیم و بگوییم غیر ممکن است. اما در ادامه برای شما توضیح می دهیم.

در رستوران و کبابی ها سرآشپز ماهر هم نمی تواند در یک ساعت 1000 سیخ کباب آماده کند.

کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که بدون شک هر ایرانی عاشق این غذاست و دوست دارد بهترین و خوشمزه ترین کباب را در بیرون از خانه خود بخورد.

طعم و بافت کباب بسیار مهم است. مواد تشکیل دهنده و نحوه پخت کباب و گوشت با کیفیت از عوامل تاثیرگذار روی نوع کباب است.

نکته مهم انست که نباید گوشت را با پیاز چرخ کرد. ابتدا باید پیاز را چرخ کرد و آب ان را گرفت و سپس با گوشت مخلوط کرد.

بعد از اماده کردن گوشت نوبت به سیخگیری کباب می رسد. هرچقدر هم که نیرو حرفه ای باشد بهرحال بعد از کار مداوم و تکراری از سیخ گیری کباب خسته می شود و بازدهی او پایین می آید. حرکت دست به صورت مداوم رو به بالا برای سیخگیری کباب موجب بروز درد دست و گردن می شود. علاوه بر ان آلودگی از طریق دست ممکن است به کباب انتقال پیدا کند.

ممکن است رستوران شما اخر هفته ها شلوغ باشد و همه مردم برای خوردن کباب رستوران شما صف بکشند اما وقتی کباب زود اماده نمی شود و ان ها معطل شوند بار دومی وجود ندارد و ان ها دیگر به شما وفادار نخواهند بود و شما مشتری خود را از دست می دهید و این یک تبلیغ منفی برای شماست.

پس باید یک راه حلی برای این مشکل پیدا کنید که بتوانید در کمتر از ده دقیقه به مشتری سرویس بدهید و مشتریان شما معطل نشوند.

تمام این مشکلات با کبابگیرهای اتوماتیک پویاصنعت قابل حل است. این دستگاه با نام های دیگری همچون کبابگیر،کابزن،کباب سیخ کن، کباب سیخ گیر، کوبیده زن ، کبابگیر رومیزی، کبابزن اتومات و ... شناخته می شود.

این دستگاه مدل های متفاوتی دارد که به شرح زیر است:

دستگاه کبابگیر اتوماتیک رومیزی مدل ps400h  ظرفیت 600 سیخ در ساعت

دستگاه کبابگیر اتوماتیک مدل ps4500h  ظرفیت 800 سیخ در ساعت

دستگاه کبابگیر اتوماتیک مدل ps600h ظرفیت 1000 سیخ در ساعت

دستگاه کابگیر اتوماتیک مدل Ps700h ظرفیت 1500 سیخ در ساعت

پس به راحتی می توان در یک ساعت 1000 سیخ کباب اماده کرد.

مزیت دستگاه های کبابگیر اتوماتیک پویا صنعت نسبت به مدل های موجود در بازار :

سیستم هیدرولیک

جهز به سیستم تنظیم فشار

قابلیت تنظیم سریع وزن کباب

سیخگیری بدون دخالت دست با رعایت اصول بهداشتی

عدم نیاز به نیروی ماهر

سیخگیری یکنواخت و در نتیجه پخت بهتر و عدم ریزش کباب

مجهز به شمارشگر اتوماتیک و کلید قطع اضطراری

طراحی قالب های تخصصی و دقیق

قالب (ابعاد و وزن کباب) مطابق یا سفارش مشتری ساخته می شود.

پوشش دستگاه با ورق استیل

مجهز به دو سنسور افزایش ایمنی و دقت

انتقال بازسازی شده حرارت دست انسان به گوشت در حال تزریق

بسته به ظرفیت رستوران، کبابی یا هتل شما نوع دستگاه کبابگیر انتخاب می شود. با دستگاه کبابگیر پویا صنعت مدل ps400h در یک ساعت می توانید حداقل 500 سیخ کباب داشته باشید. بعد از یک ساعت کار دستگاه باید ده دقیقه استراحت کند.

سیستم این دستگاه بر خلاف سیستم کبابگیرهای موجود در بازار که گیربکسی هستند هیدرولیک است. یعنی دارای مخزن روغن است که قطعات را روغن کاری می کند . برای همین عمر دستگاه بالا است و استهلاک و خرابی بسیار کم است.

اما دستگاه های گیربکسی دارای سیستم مکانیکی هستند که هم سر وصدای بیشتری دارند هم خرابی و استهلاک بیشتر. چون قطعات روغن کاری نمی شوند.

شما با خرید این دستگاه دیگر نیاز به نیروی ماهر برای سیخ گیری کباب نیستید و وابسته به کسی نیستید. مثلا ممکن است برای نیروی ماهر شما مشکی پیش بیاید یا با شما مشکل پیدا کند که در اینصورت باید حتما به فکر یک جایگزین ماهر برای سیخ گرفتن کباب باشید و این خودش بسیار مشکل است. اما با کبابگیرهای اتوماتیک پویا صنعت دیگر نگران این موارد نیستید و همیشه کباب ها اماده سیخ گرفته می شود و به نیروی ماهر نیاز ندارید.

علاوه بر این شما با خرثید این دستگاه بعد از مدتی صرفه جویی در هزینه و انرژی و زمان را متوجه می شوید و هزینه خرید دستگاه بعد از چندماه به شما بر میگردد.

کبابزن های اتوماتیک پویا صنعت از لحاظ کیفیت و عملکرد حرف اول را می زند. این مجموعه به تمام نقاط دنیا از جمله امریکا، کانادا، استرالیا، عراق، انگلیس، عمان و ... صادرات داشته است. این مجموعه به خاطر کیفیت کبابگیرهای تولیدی اش به یک برند تبدیل شده است. شما هم می توانید از این مجموعه مشاوره رایگان دریافت کنید و با عملکرد دستگاه از نزدیک آشنا بشوید و یک انتخاب بسیار خوب برای تجهیزات رستوران،هتل و یا کبابی خود داشته باشید.